Gert Driessen, Keurslager

Porc Best

Het lekkerste varkensvlees uit de Brabantse stallen!

Porc Best varkensvlees is een kruising van het Duitse Pietran en het Landra ras. De varkens groeien op bij varkenshouders die met liefde hun vak uitvoeren. Er is genoeg daglicht, speeltjes en bewegingsruimte voor de varkens in de stallen. Door de langere levensduur van de varkens kan het vlees beter rijpen, wat de smaak aanzienlijk ten goede komt. Ook het transport naar het slachthuis geeft de varkens weinig tot geen stress, aangezien het transport maximal 10 kilometer is. 

Droog en sappig vlees tegelijk
Dit vlees is namelijk... droog. Wat is het geheim? Als u te nat vlees in de pan doet, gaat het niet bakken, maar sudderen. Het Porc Best varkensvlees heeft daarentegen minder overtollig vocht. Daardoor schroeit uw karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig. Zet het mes er maar eens in! Dit ‘droge en dus sappige’ vlees is te danken aan het voer dat de varkens krijgen. Ze eten geen breivoeding maar krijgen verschillende granen.

 

Porc Best varkensvlees in het kort

  • Het lekkerste varkensvlees voor fijnproevers
  • Droog in de pan, sappig op het bord
  • Uitstekende vlees/ vetverhouding en volle smaak
  • Afkomstig uit Brabantse stallen
  • Altijd vers: vandaag geslacht, morgen bij de slager
  • Eerlijk en duurzaam van boer tot bord

Porc Best varkensvlees in het kort

  • Het lekkerste varkensvlees voor fijnproevers
  • Droog in de pan, sappig op het bord
  • Uitstekende vlees/ vetverhouding en volle smaak
  • Afkomstig uit Brabantse stallen
  • Altijd vers: vandaag geslacht, morgen bij de slager
  • Eerlijk en duurzaam van boer tot bord

Gert Driessen, Keurslager

Frederik van de Paltshof 18
3911LB Rhenen
0317-612657

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten