Gert Driessen, Keurslager

Rundvlees uit de regio

Botermals rundvlees is één van de producten van de Keurslager, waar wij enorm trots op zijn. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Uitsluitend rundvlees uit de regio
Het rundvlees komt van boeren uit de regio. De boeren weten precies welk rundvlees wij willen hebben. Ze mesten verbeterd Roodbont en de geweldige vleeskoe Belgische blauwe. Probeer eens onze sucadelappen of riblappen, ze liggen altijd in het midden van onze toonbank, want die plaats verdienen ze!

Ons rundvlees voldoet aan strenge eisen
Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Sucadelappen snijden wij dagelijks meerdere keren vers voor u af.

Probeer eens een keer Côte de Boeuf. Een heerlijke Rib-steak die u kort kunt bakken.

Gert Driessen, Keurslager

Frederik van de Paltshof 18
3911LB Rhenen
0317-612657

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten