Gert Driessen, Keurslager

Verantwoorde kwaliteit

De smaak van kip ontstaat al in de stal. In dat opzicht kiest u met ' T Gouden Kipje altijd voor verantwoorde kwaliteit. De pluimveehouders die de kippen houden, voldoen aan alle strenge eisen. Zo krijgen de kippen van ' t Gouden Kipje voldoende ruimte in de stal. De pluimveehouders gaan heel zorgvuldig om met de medische verzorging van de dieren, dus zo min mogelijk antibiotica en medicijnen. De dieren krijgen het optimale voer met veel natuurlijke ingrediënten zoals granen en schoon water. Daardoor maken de kippen een gezonde en natuurlijke groei door.

 

Verantwoorde kwaliteit

Met zorg verwerkt

De verwerking van de kippen vindt plaats in de slachterij. De kippen krijgen een speciale behandeling, gedurende het gehele verwerkingsproces wordt de kip droog gekoeld. Dit is goed voor de hygiëne, de houdbaarheid van het vlees en de natuurlijk de smaak.

Lekker vers

De tijd tussen de stal en de specialist is maar kort. Binnen 24 uur kan een kip al kant en klaar in de vitrine liggen. Niet gek dus dat u vers vlees proeft. Kip van 't Gouden Kipje is ook nog eens lang houdbaar en behoudt zijn smaak.

Klaar voor de keuken

Klaar voor de keuken

Bij het bereiden van de kip is er één belangrijke stelregel. U kunt de kip beter langzaam en bij een relatief lage temperatuur garen, dan snel en bij een hoge temperatuur. Het vlees behoudt op deze wijze het vocht en daarmee alle smaakeigenschappen. Zo blijft t' Gouden Kipje lekker zacht van structuur.

Gert Driessen, Keurslager

Frederik van de Paltshof 18
3911LB Rhenen
0317-612657

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten