Botermals rundvlees is één van de producten van de Keurslager, waar wij enorm trots op zijn. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.
Uitsluitend rundvlees uit de regio
Het rundvlees komt van de boer uit de regio. Deze boer weet precies welk rundvlees wij willen hebben. We werken al jaren met hem samen en zijn hierdoor erg vertrouwd met elkaar. Ze mesten verbeterd Roodbont en de geweldige vleeskoe Belgische blauwe. Probeer eens onze sucadelappen of riblappen, ze liggen altijd in het midden van onze toonbank, want die plaats verdienen ze!
Ons rundvlees voldoet aan strenge eisen
Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.